Delavnice Cvetlična druženja

Morda je vaš urnik preveč natrpan, da bi si vzeli čas za kvalitetno druženje s prijatelji, mamo, sestro, bratom, teto?

Ste po duši kreativni in ustvarjalni in si s cvetjem radi začinite vsakdan?

Potem resnično ne smete zamuditi Cvetličnih druženj, na katerih se boste pod taktirko naših strokovnjakov naučili izdelati popoln šopek, pod katerega bi se podpisal vsak cvetličar.

V letu 2018 smo izpeljali kar 8 Cvetličnih druženj, ustvarili več kot 60 popolnih šopkov in z znanjem izdelave šopka obogatili več kot 60 obiskovalk in obiskovalcev.

Nakup bona za delavnice

Poroke

Domači vrt, razkošna dvorana, grajski dvorec ali obala, za vas se cvetličarji Gardenie potrudimo in vaš poročni dan, z dih jemajočimi cvetličnimi kreacijami, naredimo še bolj čaroben. V naši zgodovini se je prečudovitih porok zvrstilo že mnogo, nekaj pa smo jih ujeli tudi v fotografski objektiv.

Videli ste nas

Naj bo cvetje rdeča nit dogodka ali le pika na i popolni dekoraciji. Tako z veseljem in ponosom že več let skrbimo za številne pomembne tako modno, novinarsko kot tudi dobrodelno obarvane dogodke, kot so MBFWLJ, Managerski koncert, Elle Awards, Slovenka leta in številne druge. Vse od leta 2000 smo na Ljubljanskem gradu organizirali tudi več kot 10 lastnih božično-novoletnih razstav.