Največja napaka pri izbiri šopka za Valentinovo

Za Valentinovo svoji boljši polovici vedno podariš rdečo vrtnico, kot to stori več kot dve tretjini moških? Čeprav je že tisočletja simbol ljubezni in strasti, ter z njo res ne moreš zgrešiti, boš najljubšo žensko v svojem življenju za praznik zaljubljencev zagotovo razveselil še bolj, če jo presenetiš z malce manj tradicionalnim, vendar njej na kožo pisanim šopkom.

Poznaš najljubše cvetje tvoje partnerke? Mogoče so to veličastne rdeče lilije, prisrčne alstromerije ali tulipani, veliki ljubljenci slovenskih žensk? V jeziku cvetja rdeči tulipan ne predstavlja samo lepote, ampak tudi bogata čustva ter nepotešljivo hrepenenje. Prav tako pa za cvet ljubezni velja rdeči nagelj! Sedem rdečih nageljnov podari ženski, ki jo želiš osvojiti.

Seveda pa vseeno ne smemo pozabiti na strastne oboževalke vrtnic. Razveselile se bodo že malce večjega šopka, zato jo namesto z eno rdečo vrtnico preseneti z večimi. Devet jih simbolizira večno ljubezen, z desetimi ji boš sporočil, da je popolna, dvanajst vrtnic pa pomeni ‘bodi moja’. Čudovito izgledajo tudi šopki z vrtnicami v različnih barvah. Kombinacija nežnih roza odtenkov je sploh romantična!

Želiš iti še korak naprej? Podari ji dih jemajoči šopek vrtnic v obliki srca ali eleganten Rožnik v priročni darilni škatlici. Rožnik Miša in Rožnik Lia smo odeli v priSRČNO praznično preobleko prav za Valentinovo! Da 14. februarja ne boš izgubljal časa v vrsti v cvetličarni, lahko najprimernejši šopek za svojo drago naročiš kar TULE v naši spletni trgovini. P.S. Z izbiro nepričakovane dostave šopka na njeno delovno mesto jo boš zagotovo še bolj očaral!

Raje kot stvari podarjaš doživetja? Osreči jo z darilnim bonom za Cvetlično druženje, delavnico ustvarjanja šopkov, kjer se bo naučila malih skrivnosti velikih cvetličarskih mojstrov in si šopek (po čisto svojem okusu) ustvarila sama. Da bo sreča popolna, se opogumi in se ji pridruži tudi ti! 😉

Na sledeči povezavi lahko preveriš celotno ponudbo šopkov, s katerimi lahko presenetiš svojo ljubljeno osebo na ta poseben dan:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja