Top 5 trendov letošnjih poročnih šopkov

Glavna sezona porok je uradno odprta! Se tudi ti kmalu poročiš? Naj ti zaupamo nekaj najbolj ‘in’ poročnih cvetličnih trendov letošnjega leta, ki bodo to poletje obračali glave in nabirali všečke na družbenih omrežjih. 

 

BOHO STIL

Poročni šopki z ogromno listja in trav so nas navduševali že lansko leto, letos pa boho trend k nam prihaja v bolj skromni različici, zato k srednje velikemu šopku pastelnega cvetja dodaj le nekaj vejic evkaliptusa.

TROPSKI PRIDIH

Tropsko cvetje in zelenje letos niso prepravili samo notranji dizanj in modo, ampak tudi (poročne) šopke. Sočniki šopek res lepo popestrijo in mu dodajo moderen pridih; iz cvetja orhidej izpod rok naših cvetličarjev nastajajo prečudoviti šopki; za dih jemajočo kreacijo in res pravo tropsko vzdušje pa poskrbi kombinacija večjega cvetja z listi priljubljene monstere.

MONOKROMATIKA

Enobarvni šopki pridejo še posebej lepo do izraza, če uporabimo cvetje najrazličnejših velikosti in oblik. Kar se tiče barve, pa so letos za popolno romaniko prava izbira rožnati, marelični, svetlo puderni ter bež toni. 

KONTRAST

Tudi z igro kontrastov letos ne moreš zgrešiti. Če prisegaš na eleganco, zgoraj omenjene barve cvetja pokombiniraj s temno bordo niansami, za bolj živahen pridih pa izberi živo rumene, oranžne ali koralne odtenke.

MINIMALIZEM

Minimalistični šopki s samo enim, večjim cvetjem ter nekaj zelenja izgledajo prav prikupno, pa še po žepu te ne udarijo! P.S. Za še več nasvetov za ugodnejši poročni šopek pokukaj semle, na Nikin blog

Trendi poročni šopek ti pripravimo v vseh cvetličarnah Gardenia, svoje posebne želje pa nam lahko sporočiš tudi na info@gardenia.si.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja