Kaj nam narekujejo poročni trendi v letu 2018?

Ja, res je. Leto 2018 je v znamenju ultravijolične barve, o kateri smo pisali že tukaj: https://goo.gl/6QuyEm.

V glamuroznih odtenkih ultravijolične barve najdemo orhideje, hortenzije, vrtnice in številno drugo dih jemajoče cvetje.
Če so bili v lanskem letu v trendu zlato-roza toni, se v letu 2018 pomikamo k bakrenim odtenkom, ki bodo v belih kombinacijah cvetju dodali toplino in luksuzni videz.

Naj gostom vzame dih in postane čudovito fotografsko ozadje cvetoča stena! S svojimi barvami in svežino bo poskrbela za nepozabne fotografije, ambient in omizje.

Cvetoči naglavni okras ali cvetoča »krona« je zadnji poročni hit, ki bo poskrbel, da se bo trend cvetličnega nakita nadaljeval tudi v letošnjem letu. Cvetoče ogrlice, zapestnice in tiare bodo v letu 2018 poročni dodatek številka

Če so bile v letu 2017 v vsej svoji veličini v trendu potonike, bodo letošnje poroke krasile prelepe dalije, ki nas bodo razveseljevale od meseca maja pa vse do septembra. Njihova vsestranskost in pestra barvna paleta bo vsekakor navdušila bodoče neveste.

Enobarvni trend je hit letošnjih porok! Tako boste letos nedvomno zadostili poročnim trendom. Uporaba ene same barve bo ustvarila intenzivnost in obeležila lepoto posameznega cveta.

Presenetite goste s nepredvidljivo izbiro! 
V letu 2017 so se sončnice in raznolike sukulente pojavljale že v trendih opremljanja domov. V letu 2018 pa bodo poročnim cvetočim dekoracijam dodale piko na i. Odlično se znajdejo kot samostojna ali v kombinaciji z drugim cvetjem, prav zaradi svoje obstojnosti pa je odlična v zahvalnem darilu, ki bo vaše goste še dolgo spominjala na ta poseben dan.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja